Otvorene prijave za 3.Odžački polumaraton

Otvorene prijave za 3.Odžački polumaraton

Danas 26. maja, tačno u podne otvorene su prijave za 3.Odžački polumaraton koji će se održati u nedelju 24.septembra 2017. godine. Za naše drage trkače pripremili smo potpuno novu trasu polumaratona, koja će biti pravo osveženje za ljubitelje trčanja. . Staza je sada kružna ( 4 kruga po 5275m) i potpunosti gradska, tako da se sve vreme trči ulicama Odžaka.

Za polumaratonce smo ove godine pripremili starosne kategorije, a za najbrže u apsolutnim kategorijama obezbedili smo vredne nagrade.

Pored polumaratonske trke dužine 21,1 km, spremili smo i trke na 5 km, 10 km kao i štafetni polumaraton (3x7km) u kome će učestvovati 3 člana ekipe i svaki će trčati po 7 km. Sve  trke startuju u 11 h.

Iznos startnine za sve 4 trke iznosi 1.200,00 din., a startni paketi  obuhvataju : kesu, čipovani startni broj, majicu za trčanje, bon za ručak, unikatnu livenu učesničku medalju (nakon ulaska u cilj), masažu i okrepu na stazi.

Prijave za sve 4 trke se vrše preko linka http://trka.rs/event/53/  

Uputstvo za prijave za učesnike 3.Odžačkog polumartona nalazi se na ovom linku bit.ly/2rgZ14A.

Prijave su moguće sve do 15.septembra do kada je potrebno i izvršiti uplatu kotizacije. Prijave na dan trke nisu moguće.

Voditelj ove sportske manifestacije je naš najbolji poznavalac atletskih dešavanja, sportski novinar sa RTS-a Radoslav Rale Simić. Kao i prošle godine duž staze biće raspoređeno 10-ak fotografa koji će se potruditi da naprave što lepše fotografije.

Podršku na stazi će vam pružati više grupa navijača iz naših osnovnih škola, a imaćemo i par punktova sa muzukom.
Takođe ćete moći uživati u narodnim igrama KUD-a Branislav Nušić iz Lalića. Posle trke za sve učesnike u višenamenskoj sali Sportko poslovnog centra biće priređen ručak.

Za najmlađe tadicionalno organizujemo Trku pužića (za decu do 9 godina) koja startuje u 10:20 h, a prijave su na dan trke.

Organizator 3.Odžačkog polumaratona je Atletsko rekreativni klub Odžaci, uz podršku i pokroviteljstvo Opštine Odžaci, Sportskog saveza Opštine Odžaci, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, kao i brojnih sponzora i prijatelja kluba.

 

Podelite ovaj članak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Watch Dragon ball super